Big History

+1-888-123-1234 info@company.com

Menu

Avís legal

Aquesta pàgina web és propietat de Fundación El Olmo. El fet d’accedir a aquesta pàgina implica el coneixement i acceptació de la política de privacitat. En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (*LSSI) s’exposen les dades identificatives.

Dades de propietari de la web

FUNDACIÓN EL OLMO
CIF: G98194723
Nacionalitat: Espanyola
Activitat: Canal de comunicació del Centre de Divulgació Científica “Big History” en nom dels Olmos Domicili: Plaza Plazeta, 7 baix- Aras de los Olmos (46179)
Telèfon: 602 415 575
Correu electrònic: info@fundacionelolmo.org
Inscrita en el Registre de Fundacions amb el número: 529V

FUNDACIÓN EL OLMO és titular del següent nom de domini: www.bighistory.es i responsable dels fitxers generats amb les dades de caràcter personal subministrats pels usuaris a través d’aquest lloc web.

Tractament de les dades de caràcter personal

FUNDACIÓN EL OLMO es compromet a mantindre totes les dades que ens faciliten els nostres usuaris en la màxima confidencialitat i a no subministrar-los a terceres parts, d’acord amb els principis de protecció de dades de caràcter personal del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016.

Segons el que es disposa en aquesta llei, i a fi de garantir la protecció i privacitat de les seues dades personals, FUNDACIÓN EL OLMO informa que les dades que ens faciliten seran incorporats a un fitxer automatitzat de dades convenientment registrat en l’Agència de Protecció de Dades.

FUNDACIÓN EL OLMO garanteix la confidencialitat i seguretat de les seues dades, que no seran cedits a terceres persones.

Més informació sobre el tractament de les dades de caràcter personal en la nostra pàgina de Política de Privacitat.

Més informació sobre l’ús de cookies en la nostra pàgina de Política de Cookies.

Propietat Intel·lectual i Industrial

El nom de domini www.bighistory.es és propietat de FUNDACIÓN EL OLMO. El lloc web, íntegrament, incloent el seu disseny, estructura, distribució, textos, continguts, logotips, botons, imatges, dibuixos, codi font, plans, instruccions, així com tots els drets de propietat intel·lectual i industrial i qualsevol altre signe distintiu, pertanyen a FUNDACIÓN EL OLMO, o, en el seu cas, a les persones o empreses que figuren com a autors o titulars dels drets i que han autoritzat el seu ús a FUNDACIÓN EL OLMO. L’usuari reconeix i accepta que el contingut, dades i tota la informació pertanyen a FUNDACIÓN EL OLMO o a un tercer que ha autoritzat l’empresa al seu ús.

Queda prohibida la reproducció o explotació total o parcial, per qualsevol mitjà, dels continguts d’aquesta web per a usos diferents de la legítima informació o contractació pels usuaris dels serveis oferits. En tal sentit, vosté no pot copiar, reproduir, recompilar, descompilar, desmuntar, distribuir, publicar, mostrar, executar, modificar, bolcar, fer treballs derivats, transmetre o explotar parts del servei, exceptuant el bolcat del material del servei i/o fer còpia per al seu ús personal no lucratiu, sempre que vosté reconega tots els drets d’autor i Propietat Industrial. La modificació del contingut dels serveis representa una violació als legítims drets de tercers o de FUNDACIÓN EL OLMO.

Responsabilitats

FUNDACIÓN EL OLMO declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació d’aquesta web procedent de fonts alienes o tercers.

FUNDACIÓN EL OLMO no es responsabilitza del mal ús que es realitze dels continguts de la seua pàgina web, sent responsabilitat exclusiva de la persona que accedeix a ells o els utilitza. Tampoc assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en les pàgines web de tercers a les quals es puga accedir a través d’enllaços des del seu portal. La presència d’aquests enllaços té una finalitat informativa, i no constitueixen en cap cas una invitació a la contractació de productes o serveis que es puguen oferir en la pàgina web de destí. FUNDACIÓN EL OLMO no respon ni es fa càrrec de cap mena de responsabilitat pels danys i perjudicis que puguen relacionar-se amb el funcionament, disponibilitat i continuïtat dels llocs enllaçats.

Així mateix, tampoc ens fem responsables dels possibles errors de seguretat que es pogueren produir pel fet d’utilitzar versions de navegadors no actualitzades, o de les conseqüències que es pogueren derivar del mal funcionament del navegador, ja siga per configuració inadequada, presència de virus informàtics o qualsevol altra causa aliena a la nostra empresa.

FUNDACIÓN EL OLMO col·laborarà en el que faça falta amb les autoritats judicials, si es donara el cas, per a frenar els actes il·legals o contraris a la bona fe contra FUNDACIÓN EL OLMO o qualsevol tercer, per a identificar als usuaris que actuen de manera contrària a la norma legal i a aquesta Política de Privacitat i Condicions d’Ús.

Legislació i jurisdicció aplicable

Aquestes Condicions Generals es regeixen per la llei espanyola. Les parts se sotmeten, a la seua elecció, per a la resolució dels conflictes i amb renúncia a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals del domicili de l’usuari.