Big History

+1-888-123-1234 info@company.com

Menu

BLOG

Territori Big History

Benvinguda

13/09/2021


Benvinguts i benvingudes al blog mediambiental del Big History.

El nostre centre té entre els objectius principals enfortir la consciència ecològica en la nostra societat. Des de ja fa un temps, els problemes ambientals han deixat de ser problemes i perjuís localitzats en territoris i espais molt concrets per a convertir-se en motiu d’alarma mundial.

El nostre planeta no podrà resistir molt més temps la pressió de tants factors que no només contaminen, sinó que alteren i danyen l’equilibri natural. Els darrers informes científics i les resolucions d’un gran nombre d’organismes internacionals, entre els quals l’ONU, apunten que, si no es reverteix la situació, el nostre planeta podria arribar al col·lapse en poques dècades.

Resulta necessari i urgent canviar la nostra manera de viure i actuar sobre el planeta i, per a eixa finalitat, el pas previ és aconseguir una presa de consciència ferma entre la ciutadania i els governs. Objectiu al qual està consagrat el blog que comencem hui.

Esperem reunir-hi totes aquelles contribucions –notícies, reflexions, il·lustracions…– que, al servei de la causa mediambiental, aporten informació i propostes de qualitat de tota classe, especialment les relacionades amb els territoris rurals i, més específicament, amb la Serrania valenciana i el nostre entorn més pròxim, els pobles de l’Alt Túria i Aras de los Olmos.


Articles relacionats