Big History

+1-888-123-1234 info@company.com

Menu
Curs de Formació per al Professorat sobre Biodiversitat

Curs de Formació per al Professorat sobre Biodiversitat

09/03/2023


Susana Llorens Cubel

Els pròxims 21 i 22 d’abril tindrà lloc en el nostre centre el curs “Educar en Biodiversitat” que organitza el CEFIRE d’FP de València. Des de la seu del Centre Big History en Aras de los Olmos els participants podran aprendre de la mà de professionals en la matèria sobre el significat i abast d’aquest concepte. La biodiversitat és de vital importància per a tots i totes, també per a la naturalesa, ja que el seu coneixement i respecte ens permetrà comprendre millor el nostre paper en l’ecosistema en el qual estem inserits i, en última instància, ens motivarà a protegir-la i conservar-la.

Al llarg del curs es tractaran temes com les maneres de mesurar la biodiversitat a diferents nivells, la biodiversitat en els Objectius de Desenvolupament Sostenible, els patrons espacials i temporals de biodiversitat, entre altres. Sense oblidar la incorporació de la biodiversitat en el currículum de les diferents etapes educatives (Ensenyament Secundari Obligatori i Formació Professional Bàsica).

Al marge de l’horari lectiu del curs, els assistents podran gaudir d’altres experiències de coneixement científic i mediambiental que ofereixen el Centre Big History i el municipi: el Planetari Els Ulls de Hipatia, observacions astronòmiques, el Ecomuseu, el patrimoni historicoartístic i natural, la Casa del Losillasaurus

Us animem a tots aquells que sentiu inquietud sobre la protecció del medi ambient, el funcionament dels ecosistemes i el valor intrínsec i cultural de la biodiversitat us inscrigueu en aquest curs de formació.


Disposeu de tota la informació en el següent enllaç:

🔗https://cutt.ly/J37BUT9


Articles relacionats