Big History

+1-888-123-1234 info@company.com

Menu

UNA GRAN HISTÒRIA

Els grans reptes del futur - Formació contínua

Erasmus en el territori

La Universitat de València impulsa des de fa uns quants anys el programa Erasmus en el Territori a través del qual es pretén mostrar a estudiants internacionals la riquesa patrimonial i mediambiental d’espais emblemàtics de la província de València.

En cada edició s’organitzen diferents itineraris formatius que permeten visitar uns quants municipis valencians referents per la projecció cultural i el patrimoni ric que tenen. Entre altres destinacions, cada primavera, un grup d’estudiants procedents dels més variats països visiten Aras de los Olmos a fi de conéixer de primera mà la particularitat de l’entorn rural valencià.

Aras de los Olmos també participa en les convocatòries Erasmus + de la Unió Europea, gràcies a les quals acudeixen al municipi jóvens de diferents països europeus durant estades prolongades amb la finalitat de formar-se i intercanviar experiències que resulten enriquidores per a tots els participants. Aras de los Olmos es converteix així en model i referència a escala internacional de projectes de desenvolupament i dinamisme rural.