Big History

+1-888-123-1234 info@company.com

Menu

UNA GRAN HISTÒRIA

La Terra i la vida

La Casa del Losillasaurus

La Serrania amaga un dels majors tresors paleontològics d’Espanya. Fa milions d’anys, centenars d’espècies animals gegants van habitar el que ara són les muntanyes de l’interior de la Comunitat Valenciana, i hi van deixar la seua empremta perenne.

En Losilla de Aras, l’aldea d’Aras de los Olmos, es va descobrir en 1991 el dinosaure més gran de la Comunitat Valenciana, el Losillasaurus, que tenia una longitud de més de vint metres de llarg, més de huit d’altura i un pes de trenta tones.

En l’actualitat, podem fruir en el Centre Big History de la rèplica a grandària natural que durant un temps va encapçalar l’Exposició «Els nostres dinosaures» en el Museu de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. A més d’altres rèpliques, també podem gaudir d’una col·lecció extraordinària de restes i rutes paleontològiques que ens ajuden a entendre i conéixer el món en el qual van viure els dinosaures.

A més, molt a prop d’Aras de los Olmos, es pot gaudir també del Museu Paleontològic d’Alpuente, sito en aqeusta localitat, que reuneiz una magnífica col·lecció d’ossos de dinosaures i s’ha plantejat com un espai actiu amb capacitat per informar i alhora emocionar tot aquell que el visita.