Big History

+1-888-123-1234 info@company.com

Menu

UNA GRAN HISTÒRIA

Els éssers humans

La seu de l’Ecomuseu

L’Ecomuseu d’Aras de los Olmos és un espai dissenyat per a conservar i fruir del patrimoni cultural, històric i natural de la Serrania valenciana, en general, i d’Aras de los Olmos, en particular.

L’Ecomuseu està obert a tota la riquesa que atresora el territori, si bé concentra l’atenció del visitant en l’edifici que li serveix de seu central en el centre del nucli urbà. Al llarg dels espais que ocupen l’entrada i les dos plantes superiors hi ha un seguit de vitrines i espais expositius on el visitant pot recórrer tota la història d’este racó de la Serrania, des de la prehistòria fins a endinsar-se en els inicis de la modernitat. A les restes d’una rica fàbrica humana ibera, romana, visigoda, musulmana, cristiana i moderna s’uneixen la música, els relats, els costums i les creences; prefiguren el relat del que hem sigut, som i serem.

En l’edifici hi ha espais especials perquè la xicalla puga desenvolupar la seua imaginació endinsant-se en les pràctiques de construcció, de moldre aliments o de fabricar teixits d’altres temps.