Big History

+1-888-123-1234 info@company.com

Menu

EL CENTRO

Premis Wolda (Worldwide Logo Design Anual)

El logo del Centre Big History de divulgació científica i mediambiental d’Aras de los Olmos dissenyat per Nereida Tarazona Belenguer ha estat premiat amb la medalla de bronze del Worldwide Logo Design Anual (Wolda) de 2022.

El Worldwide Logo Design Anual és un certamen anual que premia els millors dissenys de logos i marques del món i en el qual participen dissenyadors, agències i estudis de tot el món. Concebut com a estímul per promoure l’excel·lència en la comunicació visual, Wolda està integrat per diverses de les més importants i prestigioses associacions de disseny internacionals.

El jurat encarregat de fallar aquests premis està constituït per tots els dissenyadors que participen en el certamen, amb un sistema de votacions que impedeix més d’un vot per concursant. Els organitzadors pretenen així que els logos premiats representin fidelment el criteri dels professionals. Els treballs guanyadors es publiquen en un catàleg anual patrocinat per més de cent associacions de disseny gràfic de tot el món.