Big History

+1-888-123-1234 info@company.com

Menu

UNA GRAN HISTÒRIA

Els grans reptes del futur - Economia sostenible

Big History

Turisme

El Turisme no és sol esplai i diversió, també és coneixement. En aqueix àmbit, el Centre Big History té molt a oferir: un ric patrimoni historicoartístic i cultural, una interessant oferta lúdica alhora que formativa, un entorn mediambiental d’indubtable qualitat i un marc de tranquil·litat i hospitalitat característic de la tradicional vida en el camp dels pobles rurals de muntanya.

Els Observatoris Astronòmics, el Planetari els Ulls d’Hipatia, el Jardí Etnobotànic, la Casa del Losillasaurus, l’Ecomuseo, el Castillo de la Muela, els Horts Moriscos, el seu Centre Històric, l’Hub RutalTec, les noves instal·lacions de producció energètica, les muntanyes i la seua massa forestal, el riu Túria, … es donen la mà per a brindar oportunitats d’un millor coneixement sobre la nostra vida i el nostre món.

Ara com ara, Aras de los Olmos, tan a prop i tan lluny, està compromés amb el desenvolupament d’experiències turístiques sostenibles que garantisquen una adequada integració del turisme amb la societat i l’entorn local.